MÁTRAHÁZA


A Mátra szívében, a KÉKESTETŐ lábánál, Mátraházán található az ország egyik legszebb fekvésű szállodája a Hotel Ózon****superior.

A 79 szobás lélegzetelállító panorámájú luxus szálloda,
élménydús WELLNESS világgal, 3,2 hektáros ősfákkal borított sport- és szabadidőparkkal kiegészítve biztosít változatos, sokszínű kikapcsolódást egész éven át.


BELÉPÉS »

BUDAPEST


A Karoly Corner Residences egy impozáns megjelenésű belvárosi épületben, a város szívében, az üzleti- és bevásárló negyedben, a Dohány utcai Zsinagóga szomszédságában található. 11 tágas és ízlésesen kialakított luxus apartmant kínál, külön utcai bejárattal, saját lépcsőházzal és lifttel, magas színvonalon, design bútorokkal berendezett nappalival, jól felszerelt konyhával.


BELÉPÉS »

BALATONFÖLDVÁR


Balatonföldváron, a főút mellett található Kukorica Csárda nagy múltra visszatekintő tradicionális balatoni vendégváró hely. A hangulatos terasszal rendelkező nádfedeles csárda étlapján a tradicionális magyar ételektől kezdve a nemzetközi ételkülönlegességekig mindent megtalál az ínyenc utazó, amelyhez nyári estéken cigányzene is párosul. Nézzen be hozzánk.


BELÉPÉS »